Tutireceptek.hu fejléc

Kajszibarackos csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre:
2 nagy csirkemell
50 dkg kajszibarack
5 dkg vaj
2 dl húsleves
1 evőkanál liszt
cukor


Elkészítés:
A kifilézett csirkemellet vágd apró darabokra, sózd meg, vajon párold meg, majd süsd pirosra. A lisztből vajjal készíts világos rántást, add hozzá a csirkemellet, és egy kevés cukorral barnítsd meg. Öntsd fel a húslevessel, és 10 percig forrald lassú tűzön. A meghámozott barackokat vágd félbe, magozd ki, és add a csirkemellhez. Lassú tűzön forrald.

Tanácsok:
Forrón tálald, párolt rizst adj hozzá köretnek.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cicumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majoránnás csirkemellfilé » Svájci csirkemell » Csirkemelles tészta » Debreceni csirkemell
» Áfonyás csirkemell » Epres csirkemell saláta » Tejszínes csirkemellfilé » Sajtos csirkemell falatok
» Rókagombás csirkemell » Anyák napi csirkemell » Póréhagymás csirkemell » Túróval töltött csirkemell
» Sajtos csirkemell torta » Krémsajtos csirkemell » Makói rántott csirkemell » Tojásban pácolt csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.