Tutireceptek.hu fejléc

Gombasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
20 dkg gomba
20 dkg zöldbab
20 dkg savanyú uborka
20 dkg zöldpaprika
2 dl paradicsomlé
citrom, só, ecet

Elkészítés:
A szeletelt gombát és a zöldbabot enyhén sós vízben
megfőzzük. (A gomba levébe tegyünk egy kis citromlét.)
Leszűrjük, kihűtjük. Az uborkát, paprikát kis kockákra
vágjuk és az összes zöldséget összekeverjük. A
paradicsonpüréből sóval, ecettel, pici vízzel öntetet
készítünk és a salátára öntjük.

Kalóriatartalom: 120 kcal

A receptet beküldte: Anyka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombasaláta 1. » Gombasaláta majonézzel » Svéd gombasaláta II. » Hamburgi gombasaláta
» Lengyel gombasaláta » Svéd gombasaláta 2 » Házias Svéd Gombasaláta » Juhtúrós gombasaláta
» Paradicsomos Gombasaláta » Vegyes gombasaláta télire » Svéd gombasaláta » Spárga és gombasaláta
» Kefires gombasaláta » Majonézes gombasaláta. » Különleges gombasaláta » Gombasaláta másképp


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.