Tutireceptek.hu fejléc

Gombás hablepény recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
10 dkg gomba
2 tojás
2 evőkanál liszt
csipetnyi só
őrölt bors
1 kiskanál apróra vágott petrezselyem
a kikenéshez olaj
a kiszóráshoz liszt

Elkészítés:
A megtisztított, vékonyan felszeletelt gombát az olajon megpároljuk, a tűzről lehúzva megsózzuk, megborsozzuk, és hűlni hagyjuk.
Ezután a tojássárgával meg a liszttel összedolgozzuk, a tojások keményre vert habját beleforgatjuk, és egy kiolajozott tűzálló tálba vagy tepsibe simítjuk.
Előmelegített sütőben közepes lángon megsütjük, kis kockákra vágjuk és betétként adjuk húsleveshez.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rókagombás sonkasaláta » Gombás bélszín » Gombás rakott palacsinta » Göngyölt gombás karaj:
» Gombás töltött csirke » Gombás tengeri hal » Gombás libamáj » Gombás csirke 2
» Gombás burgonyarolád » Gombás aprólékleves » Fokhagymás-gombás spagetti » Gombás padlizsán
» Citromos, gombás csirke » Őrségi gombás flekken » Rizottó gombásan » Gombás tésztasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.