Tutireceptek.hu fejléc

Gombás csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg csirkemell
20 dkg gomba
4 dkg margarin
2 dl sovány tejföl
só, bors, paprika, kakukkfű, bazsalikom

Elkészítés:
A lebőrözött, jól kivert csirkemellet rostjaira merőlegesen bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk és kikent tűzálló tál aljára fektetjük. A maradék margarinon sóval, borssal addig pároljuk a gombát, amíg a levét el nem főtte. A tűzről levéve a tejföllel és a többi fűszerrel simára keverjük, és a húsra öntjük. Sütőben kb. 30 percig sütjük.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: Magdi8


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros gombás húsgombóc » Gombász-tészta » Csirkés-gombás fussili » Gombás, zöldséges husi
» Gombás pulykamell » Gombás sonkaleves » Gombás kukoricás ragu » Borsós-gombás rizottó
» Csirkemell zöldségekkel » Gombás rakott burgonya » Erdőszéli gombás tojás » Csirkemell "izé"módra
» Ananászos csirkemellfilé » Csirkés-gombás palacsinta » Tojásos csirkemell » Sonkás-gombás rizibizi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.