Tutireceptek.hu fejléc

Fázós fasírt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg pulykahús,
2 fej hagyma (ha lehet fehér),
pirospaprika,
só,
fehérbors,
majoranna,
oregano,
bacon szalonna,
sütéshez olaj.

Elkészítés:
A pulykahúst ledaráljuk, a hagymát lereszeljük, és az ízesítõkkel összegyúrjuk.
Apró pogácsa formákat gyúrunk belõle, és a csíkokra vágott szalonnával betekerjük. Fogpiszkálóval a szalonnacsíkokat összetûzzük, hogy sütéskor egybe maradjanak.
Ezután a szalonnával betekert húspogácsákat forró olajban kisütjük,hogy a szalonna piros és ropogós legyen.
Salátával vagy friss kenyérrel fantasztikusan finom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-Husos Fasirt » Spenótos pulykafasírt » Köles fasirt » Karfiol fasírt.
» Finom tojásos fasírt » Zöldségfasírt szójával » Baconban sült fasírt » DiétásTökfasírt
» Sajtos cukkini fasírt » Zöldségesfasírt » Csirkemáj-fasírt » Tejszínes pulyka fasírt
» Krumplifasírt » Töltött fasírt sonkával » Brokkolifasírt » Gombás-cukkinis fasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.