Tutireceptek.hu fejléc

Édeskömény fehérborban párolva recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Összetevők:
4 nagy édeskömény
4 dl fehérbor

kakukkfű
bors
5 dkg margarin

Elkészítés:
Az édesköményeket vágjuk félujjnyi szeletekre. Tűzálló tálba rakjuk, sóval és fűszerekkel megszórjuk, összekeverjük. A tetejére vékony margarin-szeleteket tegyünk. Öntsük fel fehérborral, és alufóliával zárjuk le az edényt. Kb 30-40 percig süssük közepes tűzön, amíg megpárolódik, majd vegyük le a fóliát és pirítsuk meg a tetejét. Nagyon finom köret sültekhez!


A receptet beküldte: Reiki


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémleves édesköményből » Afrikai harcsa fehérborban » Savanyú káposzta párolva » Chilis-édesköményes tészta
» Édeskömény krémleves » Édes kákoszta párolva » Fehérborban főtt csirke » Csirkemáj tejben párolva
» Csirke édesköménygumóval » Édesköménysaláta » Zúzaleves » Gesztenyekrém-leves
» Táska, vagy batyú, leves » Sültbab leves » Csabai csirkecomb » Áfonyás limonádé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.