Tutireceptek.hu fejléc

Édes savanyú barackos csirkenyárs recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 főre
50 dkg csirkemell filé
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
3 ek méz
2 ek olívaolaj
2 ek limelé
chilipehely ízlés szerint
5 közepes db őszibarack

Elkészítés:
A csirkemellet felkockázzuk, majd sózzuk, borsozzuk.
Ezután elkészítjük a pácot. Egy tálban összekeverjük az olívaolajat a mézzel és a citromlével. Kevés chilit adunk hozzá, majd megforgatjuk benne a húst. Hűtőben állni hagyjuk legalább egy órán át.
A barackot cikkekre vágjuk, majd a hússal felváltva nyársra szúrjuk.
Az elkészült nyársakat grillsütőn (vagy grillserpenyőben) megsütjük.


A receptet beküldte: MRG1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Barackos sajtkrémtorta » Dinnyés-barackos bólé » Kínai erős-savanyú leves » Gombás savanyu tokány
» Túrós-barackos tekercs » Barackos túrótorta » Barackos túrólepény » Sajtos-barackos csirkemell
» Sárgabarackos habos » Túrós-őszibarackos szelet » Illatos csirkenyársak » Zsályás csirkenyársak
» Barackos tejszínes csirke » Vödrös savanyúság » Barackos pizza » Barackos esküvői túrótorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.