Tutireceptek.hu fejléc

Dzsamizga recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
vöröshagyma, csemege paprika, nap érlelte paradicsom

Elkészítés:
A hagymát (személyenként 1 kis fej) vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk.
A paradicsomot félbe, majd szeletekre vágjuk és a hagyma tetejére rakjuk.
A paprikát vékony csíkokra szeleteljük és a szaftos paradicsomra dobjuk, sózzuk.
Az egészet átforgatjuk 1 teáskanál olívaolajjal.

Tanácsok:
Sima vajas kiflivel is isteni.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Tundibundy

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Perzsa uborkasaláta » Zöldséges-sajtos mártás » A tenger gyöngéd érintése » Cirtromos mártás
» Tejfölös mártogatós » Jégsaláta dresszinggel » Sült paprikasaláta. » Sóskasaláta
» Texasi káposztasaláta » Jégsaláta Franciska módra » Almás-sajtos körtesaláta » Szardínia-saláta
» Tavaszi sonkasaláta » Márványsajtos salátaöntet » Uborkasambal /Indonéziai/ » Tormás sonkatekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.