Tutireceptek.hu fejléc

Céklasaláta majonézzel recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kg cékla
10 dkg majonéz
3 evőkanál ecetes torma
2 dl joghurt
só, őrölt bors
4 keménytojás a díszítéshez

Elkészítés:
A céklát kefével alaposan megtisztítjuk, és egészben puhára főzzük. Hideg vízben lehűtjük, meghámozzuk, és gyufaszálnyi csíkokra vágjuk, majd az ecetes tormával összekeverjük. Hozzáadjuk a majonézt, a joghurtot, sóval, borssal ízesítjük. Néhány órára behűtjük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Tálalás előtt a tojásokat cikkekre vágva a saláta tetejére helyezzük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás céklasaláta 2 » Almás céklasaláta » Sült céklasaláta » Céklasaláta
» Diós-hagymás céklasaláta » Rukkolás céklasaláta » Aszaltszilvás céklasaláta » Majonézes céklasaláta
» Almás céklasaláta másként. » Orosz céklasaláta » Hagymás céklasaláta » Diós-almás céklasaláta
» Villámgyors céklasaláta » Káposztasaláta majonézzel » Gyümölcsös céklasaláta » Céklasaláta főtt céklából


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.