Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyás aranyfánk recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1/2 kg burgonya
1 db KNORR Aranysárga Tyúkhúsleves kocka
3 dkg élesztő
1 dl tej
1 teáskanál cukor
50 dkg liszt
bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A burgonyát héjastól megfőzzük, majd megpucoljuk, összetörjük és kihűtjük. Hozzáadjuk a lisztet, és a tejjel és cukorral felfuttatott élesztőt. Borssal és leveskockával ízesítjük, és konyharuhával letakarva langyos helyen 20 percig pihentetjük. Ezután olajozott kanállal kiszaggatjuk, és forró olajban kisütöm


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyás laska » Mediterrán burgonyasaláta » Orosz burgonyasaláta » Burgonyás cukkinifasírt
» Burgonyás lepény » Burgonyasaláta majonézesen » Ticinói burgonyás tál » Burgonyás töltike
» Burgonyás fánk virslivel » Burgonyás rántotta » Burgonyás-sajtos rúd » Sajtos-burgonyás lepény
» Burgonyás zöldbab » Újburgonyás egytál » Karácsonyi burgonyasaláta » Burgonyás bagett (6 db)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.