Tutireceptek.hu fejléc

Burgonya juhtúróval recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya,
25 dkg juhtúró,
5 dkg vaj,
3 dl tejföl,
2 evőkanál zsemlemorzsa,
fél csomag kapor,
fűszerpaprika,
só.

Elkészítés:
Főzd meg a burgonyát héjában, hámozd meg, majd vágd karikákra.
Vajazz ki egy tepsit, és hintsd meg átszitált zsemlemorzsával, majd rakosgasd bele a burgonyát. Locsold meg olvasztott vajjal, kanalazd rá a juhtúrót, és öntsd rá a tejfölt.
Szórd meg egy kevés fűszerpaprikával és az apróra vágott kaporral.
Tedd középmeleg sütőbe, és süsd, amíg szépen meg nem pirul.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkehúsos burgonyasaláta » Burgonyás pite lazaccal » Burgonyás sós pite » Zelleres burgonyapürépüré
» Cukkinis burgonyagratin » Zöldséges burgonyapuffancs » Burgonyasaláta háziasan » Francia rakott burgonya
» Burgonyás fánk virslivel » Burgonyakása » Vajbabfőzelék burgonyával » Rakott burgonyapüré
» Burgonya Bori » Juhtúróval töltött pogácsa » Hercegnő burgonya ♥ » Burgonyás teakifli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.