Tutireceptek.hu fejléc

Borzaska (Nutellás édesség) recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:

• 20 dkg háztartási keksz
• 8 dkg Nutella
• 12 dkg vaj
• 2 tojássárgája
• 8 dkg fenyőmag
• 5 dkg cukor

Elkészítés:

A szobahőmérsékleten meglágyított vajat összekeverjük a cukorral, hozzáadjuk a kakaót, a tojássárgáját, a darált kekszet és a Nutellát. A masszából egy sündisznóformát formázunk, majd megtűzdeljük a fenyőmagvakkal. Tálalásig néhány órát hűtőben pihentetjük.


A receptet beküldte: Rumino


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nutellás rétes rudacskák » Édesség maradék kalácsból » Meggyes borzaska » Borzaskata
» Nutellás gesztenyepüré » Tejfölös édesség » A titkos édesség » Nutellás mandulás muffin
» Saját "recept" édesség » Fahéjas-nutellás torta » Citromos édesség » Csokis kekszes édesség
» Házi zselés édesség » Nutellás túrógombóc » Földimogyorós borzaska » Nutellás tejberizs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.