Tutireceptek.hu fejléc

Borzas sajtos pogácsa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Tészta :
50 dkg liszt
3 dl tejföl
2 tojássárgája,

25 dkg margarin

Krém:
1/2 l tej
2 tojás,

8 dkg liszt,
8 dkg reszelt sajt
8 dkg margarin

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk és 1 órát pihentetjük, vékonyra kinyújtjuk, pogácsát
szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük, sütjük.A krémhez a margarin kivételével mindent
összekeverünk és sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzáadjuk a margarint és simára dolgozzuk. A
krémet 2 pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük, és reszelt sajtban megforgatjuk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos rétes - tyropita » Sajtos csirkemell filé » Csóró pogácsa » Almás-sajtos kacsamell
» Tihanyi sajtos rudacskák » Földimogyorós borzaska » Túrós sajtos pogácsa » Mézespogácsa
» Sült sajtosgolyó » Parti pogácsa » Füstöltsajtos pogi » Juhtúróval töltött pogácsa
» Sajtos karotta » Sajtos perecek » Hagymás-krumplis pogácsa » Sajtos tészta, másképp


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.