Tutireceptek.hu fejléc

Angol marhahátszín szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
hátszín,
bors,
mustár,
20-22 dkg hátszín (személyenként),
olaj,
só,
bors ízlés szerint,
mustár.

Elkészítés:
A hátszínszeleteket megtisztítjuk, a zsírosabb részeket rajtahagyjuk, és körös-körül nyolc-tíz helyen bevagdossuk, borsozzuk, sózzuk, mustározzuk, majd késsel a hús közepén megszurkáljuk, és rövid ideig sütjük mindkét oldalát.

Tanácsok:
A marha hátszínszeleteket legalább egy nappal a fogyasztás előtt fűszerezni kell.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Likőrös dominószelet » Joghurtos szelet » Limara vitamin szelete » Puncsos kekszszelet
» Diós szelet » Angol palacsinta » Bagolyszemes túrószelet » Lángoló túrós palacsinta
» Rilon szelet » Finom Dominó szelet » Pudingos szelet » Nanuk szelet 2
» Parajszelet » Szarvasszelet tejfölösen » Sztracsatella szelet » Óvári szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.