Tutireceptek.hu fejléc

Alföldi batyu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre

4 sertéshússzelet

bors
gyulai kolbász
csemegeuborka
zsír, a sütéshez
3 főtt tojás

Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sót, borsot szórunk rájuk. Ezután a felkarikázott kolbászt, tojást és uborkát a hússzeletek közepére tesszük. Az egészet behajtjuk, hogy batyu formája legyen, majd a tetejét összetűzzük egy fogpiszkálóval vagy hústűvel. Végül forró zsírban gyorsan kisütjük, és már kínálhatjuk is.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás batyu » Alföldi húsgombócleves » Sonkás palacsintabatyu » Gyors kalács, batyu, csiga
» Táska, vagy batyú, leves » Sonkás-gombás batyu » Kolbászos batyu » Sonkával töltött batyu
» Szendvicssütős túrós batyu » Zöldséges rétesbatyu » Sajtos batyu » Húsos batyu
» Túrós táska (Batyu) » Alföldi finom kenyér » Karajbatyu » Túrós batyu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.