Tutireceptek.hu fejléc

Áfonyás pezsgőkrém recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
425 g lecsöpögtetett konzerváfonya, plusz valamennyi a tálaláshoz
4 tojássárgája
2 evőkanál cukor
1/4 bögre pezsgő vagy gyöngyöző fehérbor
házi készítésű omlós sütemény a tálaláshoz

Elkészítés:
Kanalazzuk az áfonyát kelyhekbe vagy kis tálkákba, majd tegyük a hűtőbe. Közepes lángon, gőz fölött keverjük ki a tojássárgáját a cukorral, valamit a pezsgővel, míg a massza besűrűsödik, s könnyű és habos lesz. Öntsük az áfonyára a pezsgőkrémet, s a házi készítésű omlós süteménnyel azonnal tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Adrienn85

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Áfonyás-joghurtos muffin » Vörösáfonyás keksz » Áfonyás gérpruit » Áfonyás charlotte
» Áfonyás őzmedalionok » Áfonyás banánkrémleves » Áfonyás kókusz kuglóf » Vörösáfonyás péksütemény
» Forralt vörös áfonyás tea » Zabpelyhes-áfonyás keksz » Áfonyás túrópuding » Áfonyás kevert pite
» Áfonyás csokoládépuding. » Áfonyás-joghurtos kocka » Áfonyás túrótorta » Áfonyás-túrós béles


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.